När jag hör din röst

För ett tag sen föll även jag för Twilighthysterin och läste första boken i serien, Om jag kunde drömma. Förstod aldrig riktigt den där galna hysterin kring böckerna och det har dröjt ända tills nu innan jag plockade upp nr 2 i serien, När jag hör din röst. Men den här gången lyckas Stephenie Meyer bättre med att fånga min uppmärksamhet.(Har du inte läst serien borde du nog sluta läsa här! )
Bella och Edwards kärlekshistoria forsätter. Men det är ju naturligtvis inte bekymmersfritt att vara förälskad i en vampyr. Det är inte heller lätt för en vampyr att leva tillsammans med en människa. Edward finner det, efter en olyckshändelse, bäst att lämna Bella. Hon blir till en början helt förkrossad men börjar så småningom vänja sig vid situationen, även om hon vägrar acceptera att hon aldrig skall få se Edward igen. Hon börjar istället umgås med Jacob. Vänskapen blir djupare och djupare, men så händer någonting... Jacob börjar uppträda konstigt, samtidigt som Bella upptäcker att hon jagas av vampyrer och nu finns ju inte Edward som skydd vid hennes sida längre. Däremot upptäcker Bella att när hon gör farliga saker hör hon Edwards röst inne i huvudet. Detta tar henne till klipporna och hon hoppar. Alice, Edwards syster, som kan se framtiden, tror att Bella försöker ta sitt liv och när Edward får reda på det här blir han helt förstörd. Han fattar ett svårt beslut...

Den här andra boken var mycket bättre än den första! Jag har nästan inte kunnat lägga den ifrån mig. Trots att Edward knappt är med överhuvudtaget i bokens handling är den både spännande och full av kärlek. Efter första boken hade jag inga problem med att vänta på den här, men nu.... Jag måste nog börja i tredje boken på en gång! =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha, jag skrev precis att jag tyckte bättre om första! =) Men jag tyckte väldigt mycket om andra boken också, men jag saknade familjen Cullens och Edward i den här, de är mina favoritkaraktärer förutom Bella =)

2009-06-07 @ 17:01:10
Postat av: Emelie

Glömde visst få med vem inlägget förut var ifrån också =)

2009-06-07 @ 17:02:07
URL: http://bokbloggen.webblogg.se/
Postat av: Therese

Var precis inne på din sida tidigare idag och såg på "läser just nu" att du också läste den här boken! Måste genast surfa in nu och titta på vad du tyckte! =)

2009-06-07 @ 18:38:27
Postat av: Sassa

Håller med om att den andra är bättre än den första ( men jag tyckte inte den första var dålig, tvärtom) och de blir bara bättre och bättre.

2009-06-08 @ 20:06:43
URL: http://laslusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0