StenhuggarenGaaahhhh, min digitalkamera har slutat fungera för tillfället! Får värsta abstinensen när jag inte kan använda den som jag brukar!

Nåväl, Camilla Läckberg gör mig inte besviken denna gången heller. Stenhuggaren levde absolut upp till förväntningarna.

Precis som tidgare är det polisen Patrik Hedström och hans kollegor i Tanumshede som står i fokus. Den här gången har en fiskare hittat ett barnlilk i vattnet, som senare visar sig vara en mördad flicka. Under mordutredningens gång visar det sig att flera personer i flickans omgivning bär på hemligheter.
Paralellt med mordhistorien får vi även följa med tillbaka till 1920-talets Fjällbacka. Kanske finns svaren på gåtorna här?


Som sagt, jag blev inte besviken! Jag älskar sättet Läckberg blandar sina mordutredningar med vardagsliv. I den här boken handlar det en del om hur jobbigt det kan vara att vara småbarnsförälder. Mycket kretsar ju kring Patrik och hans sambo Erikas relation och familjeliv. Spännande historia detta där man inte fick upplösningen framdukad förrän det var nästan slut. Även om jag hade mina aningar... 5 av 5 möjliga minsann!

Camilla Läckberg har skrivit;
Isprinsessan 2002
Predikanten 2004
Stenhuggaren 2005
Olycksfågeln 2006
Tyskungen 2007
Sjöjungfrun 2008

9½ månad

134182-28

Dags att berätta! Vi väntar tillökning! I februari är den lilla bebisen tänkt att titta ut. Fram till dess kommer det sannerligen bli en hel del gravidlitteratur! Jag har redan börjat! Annika Lantz biografi 9½ månad blev först ut.


I bokens början är Annika fortfarande gravid med sin son, som hon i boken kallar för T. Tillsammans med sin man har hon redan en dotter, A som är 2 år. I boken får vi följa Annika under slutet av graviditeten och under hela hennes mammaledighet. Boken är skriven i dagboksform och som vanligt är Lantz otroligt rolig och kvick.

Boken var väldigt rolig och underhållande. Men jag gillade början av boken bäst, det som handlade om graviditeten. Kanske för att jag själv mest kan identifiera mig med den delen! Den är lättläst och väldigt lättsmält. Kan rekomenderas till alla gravida och nyblivna mammor, men den är rolig även för andra! 4 av 5 möjliga!


Liza Marklund

Omslagsbild: ISBN 9789164202390, Livstid


Nu kan man förhandsbeställa Liza Marklunds sjunde bok om Annika Bengtzon, Livstid. Jag som inte ens hunnit läsa Nobels testamente ännu. Har alla Bengtzondeckarna hemma och skulle vilja läsa de allihop igen i kronologisk ordning. Kommer inte riktigt ihåg handlingarna.

RSS 2.0