9½ månad

134182-28

Dags att berätta! Vi väntar tillökning! I februari är den lilla bebisen tänkt att titta ut. Fram till dess kommer det sannerligen bli en hel del gravidlitteratur! Jag har redan börjat! Annika Lantz biografi 9½ månad blev först ut.


I bokens början är Annika fortfarande gravid med sin son, som hon i boken kallar för T. Tillsammans med sin man har hon redan en dotter, A som är 2 år. I boken får vi följa Annika under slutet av graviditeten och under hela hennes mammaledighet. Boken är skriven i dagboksform och som vanligt är Lantz otroligt rolig och kvick.

Boken var väldigt rolig och underhållande. Men jag gillade början av boken bäst, det som handlade om graviditeten. Kanske för att jag själv mest kan identifiera mig med den delen! Den är lättläst och väldigt lättsmält. Kan rekomenderas till alla gravida och nyblivna mammor, men den är rolig även för andra! 4 av 5 möjliga!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Tack för tipsen=) Jag har inte läst så många böcker jag har läst asyl, pojken som kallades det, sekten och konsten att vara snäll. Jag läste mycket när jag var yngre men sluta att läsa och nu har jag börjat igen. Jag la till dig bland mina kontakter så jag kan gå in och läsa dina recensioner om det går för sig. Ha de bra=)

2007-08-09 @ 19:18:06
URL: http://biglove.blogg.se
Postat av: Belgarion

Grattis till den väntade tillökningen.

2007-08-10 @ 10:15:17
URL: http://bookreflections.blogspot.com/
Postat av: jessica

Åh, grattis! underbar din blogg är :) jag vill också ha bilder i min blogg och vi har ju samma "server" eller vad man säger. Blir så mkt roligare att läsa med bilder på böckerna. Men hur gör man??

2007-08-10 @ 10:45:48
URL: http://stellasbokblogg.blogg.se
Postat av: johanna/bokidioten

stort grattis! Och gravid-littertur och barnlitteratur är en genre som faktiskt är som roligast när man själv är berörd! Ser fram emot kommande inlägg!

2007-08-10 @ 15:11:07
URL: http://www.bokidioten.blogg.se
Postat av: Pi

Grattis! Hoppas att det blir en glad liten kille eller tjej som också kommer att gilla böcker så småningom.

2007-08-10 @ 21:52:50
URL: http://gemen.blogg.se
Postat av: Therese

Tack tack för alla grattis och lyckönskningar! Självklart ska det bli en bebis med god smak för litteratur! =) Kommer bli mycket sagoläsning kan jag tänka! =)

2007-08-10 @ 22:13:49
URL: http://theresans.blogg.se/bokblogg/
Postat av: Tina

Grattis! Du vet väl att bebisen i magen påverkas av vad den hör redan nu? :-) Alltså, sätt i gång och läs en massa högt så kommer det att komma ut en fullfjädrad litteraturvetare!
En vän till mig som är från Australien väntade barn med sin svenske man. Då frågar en av mina elever: Hur vet man om bebisen kommer att prata svenska eller engelska när den kommer ut?

2007-08-13 @ 16:45:28
URL: http://tinaslaslust.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0