TemaTrio: PåskekrimDet blev inte några deckare för min del den här påsken. Jag hade fullt upp med att läsa klart Agnes Grey och att sedan direkt starta upp med V.S Naipauls Ett halvt liv. Men jag hänger ändå med på Lyrans TemaTrio där ämnet alltså är Påskekrim den här gången. Det gäller att presentera en favoritdeckare, favoritförfattare eller en favoritfigur.

1. Högt upp på min lista hamnar Camilla Läckberg med sina böcker om Patrik Hedström och Erica Falck. Har läst allihop, några bättre och andra sämre. Men jag blir sällan besviken.

2. En annan författare jag har alla böcker av i bokhyllan är Liza Marklund. Där är dock hennes sista böcker olästa ännu så länge.

3. Här väljer jag nog att ta med Håkan Nesser med sin nya gestalt Barbarotti.Ännu så länge bara läst den första boken i serien, men nästa står i bokhyllan på vänt.

Efter att ha genomfört den här TemaTrion slår det mig vad längesen det var jag läste en kriminalroman. Måste genast skynda mig att läsa klart Ett halvt liv så jag kan fortsätta med Stieg Larssons trilogi.

Kommentarer
Postat av: Hemlig pocketvän!

Hej! Hoppas påsken varit bra och att paketet har kommit fram ordentligt. Jag postade det på skärtorsdagen!

2009-04-16 @ 17:28:36
URL: http://hemlig.hemlig.com
Postat av: boksnoken

Jag läser också "Ett halvt liv" just nu :-). Jag önskar den vore slut snart... :-D

2009-04-17 @ 16:53:47
URL: http://boksnoken.wordpress.com
Postat av: Therese

Ja, den är minsann en aningens seg. Hur långt har du kommit? Jag har inte ens läst halva ännu! Har dock tänkt försöka komma igenom den nu i helgen!

2009-04-17 @ 19:50:05
URL: http://theresans.blogg.se/bokblogg
Postat av: boksnoken

Jag har nästan läst halva. Jag tänkte också läsa ut den nu i helgen för den ska lämnas tillbaks till biblioteket på måndag och jag har ingen större lust att låna om den. Men jag SKA läsa ut den, hur seg den än är :-D.

2009-04-17 @ 22:04:22
URL: http://boksnoken.wordpress.com
Postat av: Hanna

Har läst "En helt annan historia" och "Berättelsen om Herr Roos" av Håkan Nesser. "En helt annan historia" var helt OK men blev besviken om "Herr Roos"....Hur är denna bok med Nesser?!Ha det gott.

2009-04-19 @ 12:26:55
URL: http://hannasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0