Kleopatras kam

134182-41

Årets först utlästa bok blev Kleopatras kam skriven av Maria Ernestam. Ännu ett bibliotekslån faktiskt! Den första boken jag läser av denna författare, men absolut inte den sista!

I boken möter vi vännerna Mari, Anna och Fredrik som tillsammans startar företaget Kleopatras kam. Affärsidén går ut på att hjälpa folk med lite allt möjligt man kan tänkas behöva hjälp med. Allt från inredningar till middagsbjudningar. Men en dag stiger en kvinna in på kontoret och ber att dem skall hjälpa henne med ett högst annosrlunda uppdrag - Hon vill att de skall döda hennes man. Efter det här blir ingenting sig likt för vännerna och för deras företag.

En bra bok som lämnar många funderingar efter sig måste jag säga. Svårt att placera in den i något speciellt fack, men jag väljer att sortera den under kategorin Spänningsroman. För visst är det spännande. Inte som en klassisk deckare där en mördare skall avslöjas några sidor från slutet. Den här boken är liksom kuslig och spännande på ett lite annoslunda vis. Rekomenderas varmt. 4 av 5 möjliga.

Maria Ernestam har skrivit;
Caipirinha med döden (2005)
Busters öron (2006)
Kleopatras kam (2007)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0