BokbussenIdag hade äntligen Bokbussen premiär igen i SVT. Kommer sändas 8 avsnitt på tisdagar 20.00 framöver! Är ni intresserade av böcker och läsande är detta program ett måste.

Dagens program handlade om böcker som handlar om kändisar. Först fick vi träffa Stina Dabrowski som talade om sin egna nyutgivna bok Stinas möten. Här kan man läsa om hennes möten med bla Hillary Clinton, Jane Fonda och Drottning Silvia.

Andra gäst ut i programmet är Herman Lindqvist som även han talar om sin egna bok Historien om alla Sveriges drottningar som kom ut i september i år.

Tredje inslaget i programmet är ett Hemma-hos repotage hos TV-kändisen Linda Rosing. Hon visar stolt upp sin bokhylla och rekomenderar bla självbiografierna Vingklippt ängel av Berny Pålsson och Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson. Hon hinner även med att kort presentera sin egen självbiografiska bok Den nakna sanningen som kom ut i somras.

Staffan Heimersons För gammal för att dö ung kom ut i september och han berättar kort om den i programmet. Det är en samling reseberättelser och kåserier.

Sist ut i programmet är Birger Schlaug med sin bok Gud älskar att färdas i en rosa Cadilac som kom ut i augusti i år. Boken handlar om Elvis dramatiska liv, från början till slut. Han tipsar också om boken Elvis - familjen Presleys egen berättelse som är skriven av Ann Björkhem.

Måste erkänna att jag inte läst mycket kändislitteratur. Får väl bli nästa projekt kanske. Men lite nyfiken på Linda Rosings Den nakna sanningen är jag allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0