Nya mattor

Idag har vi varit på Rustas mattrea och kikat runt lite. Vi är i stort behov av två mattor i vardagsrummet. Eftersom vi har inrett det rummet svart och vitt så vill vi helst ha mattor i svarta och vita toner. Vi har letat i massor av butiker men inte hittat något vi gillat. Dessutom vill vi inte köpa dyra mattor. Vi köper gärna lite billigare så kan man slänga ut dem med gott samvete om man vill förnya sig igen om ett tag! =) Hittade dessa två. Vilken är snyggast?

matta2

Den här går mest i gråa toner. Mörkare och ljusare grå, men eftersom vi har en mörk grå soffa och ljusa grå tapeter tänkte vi att den kanske kan bli snygg.

matta1

Sen är det då denna. Den är som synes mörkare. Bottenfärgen är helt i svart. Det som vi tycker är dumt med den här är att den även innehåller toner av orange. Men gör det nåt?

Tanken är alltså att vi ska ha två likadan mattor. En under soffbordet och en under matbordet. Egentligen är de för små att ha under matbordet. De är bara 133+190 cm , men vi tar det så tills vi hittar något annat!

Kommentarer
Postat av: Alice

Har en likadan matta i mitt rum som på första bilden ;)

Postat av: Marcusrebekka

Very interesting & professional site.

2010-02-15 @ 11:33:15
URL: http://marcusrebekka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback